Menu Sluiten

Uitfrezen Op Polystyreen

New Unigraph is een jong dynamisch bedrijf dat zich profileert in de Grafische Industrie met activiteiten als graveren, kleefetiketten, belettering, freeswerk, full color, spandoeken, werfborden, stempels …

New Unigraph

New Unigraph is een jong dynamisch bedrijf dat zich profileert in de Grafische Industrie met activiteiten als graveren, kleefetiketten, belettering, freeswerk, full color, spandoeken, werfborden, stempels …

Ook de combinatie van verschillende technieken en materialen geeft u creatieve mogelijkheden.

Dit maakt ons sterk in signalisatie en visuele communicatie. Wij helpen u graag verder met onze uitgebreide ervaring. Contacteer ons gerust met uw vragen.

89328288932828

Meer info

tags: Ervaring Met Uitfrezen – Freeswerk Op Maat – Graveerwerk Op Maat – Graveren – Lasergraveerwerk Op Maat – 

Wenst u meer info over uitfrezen op polystyreen kijk dan vlug op https://www.unigraph.be/ | Uitfrezen Op Polystyreen

Markering | Graveren | Signalisatie | Grafisch en Reclame | Frezen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Uitfrezen op polystyreen

home werkwijze laser cnc d portfolio prijzen contact laser cutting graveren nu ook cnc frezen uitfrezen op polystyreen zijn vaak gezocht We zijn een bedrijf dat zich vooral bezig houdt met het ontwerpen produceren van verlichtingsarmaturen. Daarnaast bieden wijlaser gesneden en gegraveerde producten aan en recent ook de mogelijkheid om met de cnc frees d te snijden graveren in hout kunststof en zachte metalen. In ons atelier worden de producten varirend van prototype tot serieproductie met de grootste zorg en met de hoogste kwaliteit vervaardigd. Wij hebben jaar ervaring in het ontwerpen en maken van d en d producten. Zo kunnen wij met je meedenken om ieder gewenst project te realiseren. Passion wood jules peurquaetstraat oostende graveren laser gravur.

met onze durst omega nieuwste generatie printers printen wij op bijna alle plaatmaterialen. Onze printer is uitgerust met de kleurenconfiguratie cmyk oranje violet en wit. Door deze combinatie worden pantonekleuren realistischer weergegeven waarom kiezen voor uitfrezen op polystyreen Het wit biedt dan weer een perfecte weergave op transparante materialen en dit altijd in dpi resolutie fotokwaliteit wij printen rechtstreeks op forex schuim pvc borden dibond kanaalplaten immoborden plexi wit translucent glashelder gekleurd…….. polystyreen. displaykarton beelite .

Feiten over Uitfrezen op polystyreen

.